NYHEDER

​Bagger-Sørensen & Co. - Whistleblower policy (baggersorensen.com)

Niels Burcharth A/S overtager aktiviteterne i Unibelt ApS
Vi er glade for at fortælle, at Niels Burcharth A/S overtager aktiviteterne i Unibelt ApS per 1. Juni 2024. Unibelt ApS er et handels- og ingeniørfirma, der leverer transportbånd og transportører til kunder indenfor fødevareindustrien, kemisk industri og maskinindustrien. Herudover leverer Unibelt ApS løsninger til industrielle bagerier samt stålbåndskøleanlæg og de påtager sig specialopgaver, såsom ombygninger, procesoptimering og lignende, indenfor virksomhedens kompetenceområder. Med købet af Unibelt ApS medfølger, at Niels Burcharth A/S bl.a. bliver forhandler af kurvebånd fra Max Dörr samt stålbånd fra Berndorf Band Group. Derfor får vi tilføjet nogle spændende kvalitetsprodukter til vores produktprogram. Søren Wismann har siden år 2003 drevet Unibelt, og Søren har i den periode opbygget gode kunderelationer samt en stor og omfattende faglig viden. Derfor er vi også glade for, at Søren bliver tilknyttet Niels Burcharth A/S som ekstern konsulent i de næste 6 måneder. Vi står naturligvis til rådighed for yderligere information.

Image
Image
Image

Hos Niels Burcharth A/S er vi stolte af at have modtaget HORSENS ALLIANCEN’s CSRpeople-mærke. Det gives til virksomheder, der yder en særlig social indsats for at hjælpe udsatte ledige til at tjene deres egen løn og til at opleve glæden ved fællesskabet og hverdagen på en arbejdsplads. CSR handler også om at sikre den generelle trivsel på jobbet.

Det kan blandt andet ske ved at tilbyde småjobs og praktikpladser, hvor man kan udvikle sig eller ved at være mentor for udsatte unge. Socialt ansvar handler også om at arbejde med sygefravær og sikre, at sygemeldte medarbejdere bliver på arbejdsmarkedet.

Image

Historien

Virksomheden er grundlagt i 1892 og havde dermed 125 års jubilæum i 2017. Se Hele historien her

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Kontakt og jobs

Search